135mm Blog

Recente foto's met leuke verhalen, weetjes en anektdotes

365 Faces

Dit artikel werd geschreven door Roeland op Monday, 11 September, 2017

Ik word intussen langzaam maar zeker iets mobieler. Allemaal erg relatief na bijna drie maanden stilzitten, maar ik leef op goeie hoop dat ik eind september weer helemaal op de been ben. Dat betekent dus ook dat het najaar extra druk zal worden: ik heb een hele lijst aan ideeën die ik wil uitvoeren, opdrachten die afgewerkt moeten worden en afspraken die uitgesteld waren. Door dat drukke najaar vrees ik ook dat ik in een oude gewoonte zal terugvallen: achterop geraken met blogartikels en dergelijke.

Fotograaf leuven

Portretten september

Ook met de maandelijkse video’s over “Faces” dreigt het dus die kant op te gaan, want hoe gekunsteld die filmpjes ook lijken, ze zijn erg tijdrovend om te maken. Daarom besloot ik om de laatste weken van relatieve rust een inhaalbeweging uit te voeren en meteen alle highlights van zowel juli, augustus als september samen te gieten in één filmpje. Met het filmpje hieronder ga ik er dus iets sneller door dan gewoonlijk en de video zal ook iets langer duren dan normaal, maar op die manier ga ik met een gerust gemoed het najaar in.

Fotograaf leuven

Portretten september

Verder vind je in dit artikel nog een overzicht van alle portretten van de maand september vorig jaar. Maar vergeet vooral niet dat je alle portretten ook kan terugvinden op hun eigen website: www.365faces.be.

Fotograaf leuven

Portretten september

Veel plezier,

Roel

0
Reacties afgesloten