135mm Blog

Recente foto's met leuke verhalen, weetjes en anektdotes

Feest

Dit artikel werd geschreven door Roeland op Friday, 12 May, 2017

Bij het horen van het woord “communiefoto’s” wordt er meestal gedacht aan de, al dan niet traditionele, portretfoto’s die vooraf gemaakt worden van het feestvarken in kwestie. Die foto’s worden dan vaak in de vorm van één of ander kaartje meegegeven aan de gasten op het communiefeest. Dat is de aanpak zoals we die traditioneel kennen, en die door velen, al was het maar uit nostalgie, gevolgd wordt.

Detail feesttafel

Detail feesttafel

Maar het kan ook anders. Niks houdt je tegen om pas op de dag van de festiviteiten zelf de fotograaf in te schakelen. Op die manier heb je niet alleen de kans op leuke portretfoto’s samen met alle familie en gasten, maar heb je er meteen ook leuke reportagefoto’s bij van het feest zelf.

Tuinfeest

Tuinfeest

Want geeft toe: je hebt zo veel tijd gestoken in alle voorbereidingen en aankleding van het feest, dat het toch echt wel zonde zou zijn om ook daar geen leuke foto’s van te hebben. Bij velen is er wel het goeie voornemen om zelf wat foto’s te maken van de feesttafel en andere details, maar door de vaak hectische laatste minuten voor het feest wordt dat even vaak vergeten of bewust overgeslagen.

Sfeervolle details

Sfeervolle details

Alle respect uiteraard voor mensen die kiezen voor de traditionele aanpak, maar persoonlijk ben ik meer fan van de “feestfoto’s”. Dat zijn namelijk altijd de echt unieke foto’s, beladen met herinneringen.

Feestreportage

Feestreportage

Wil je zeker zijn dat ook jullie communiefeest of lentefeest tot in de puntjes vastgelegd wordt voor het nageslacht? Dan wordt het hoog tijd om concrete afspraken te maken. Ik kan maar op één plaats tegelijk zijn namelijk en mijn agenda zit al aardig vol…

Tuinfeest

Tuinfeest

Tot binnenkort,

Roeland

0
Reacties afgesloten