135mm Blog

Recente foto's met leuke verhalen, weetjes en anektdotes

Meiportretten

Dit artikel werd geschreven door Roeland op Tuesday, 9 May, 2017

Dat projectje waarbij ik alle dagen, een heel jaar lang, iemand portretteerde ligt al een tijdje achter me. Enerzijds was ik blij dat het voorbij was, anderzijds wordt het misschien tijd voor iets nieuws. Ideeën zijn er altijd genoeg, tijd en middelen voor de uitvoering zijn een ander paar mouwen. Hoe dan ook, nu de maand mei goed en wel ingezet is (to say the least), wordt het dus ook tijd voor het maandelijkse overzichtje.

Portretten mei 2016

Portretten mei 2016

Want voor wie het vorige maand miste: vanaf nu mag je hier maandelijks een overzicht verwachten van alle portretten uit dezelfde maand een jaar geleden. Nam je zelf deel in mei 2016, of ken je iemand die dat deed, kijk dan zeker even aandachtig naar de collages van alle mei-portretten.

Portretten mei 2016

Portretten mei 2016

Of beter nog: kijk sowieso even naar de collages, want misschien herken je wel iemand op de foto’s waarvan je niet wist dat hij of zij meedeed aan dit project.

Portretten mei 2016

Portretten mei 2016

En om nog even bij dit project te blijven hangen: maak af en toe zeker ook eens een zijsprongetje naar Facebookpagina of mijn Vimeo-account, waar ik (ook maandelijks) een filmpje maak met wat meer “diepgang” over de foto’s: leuke anekdotes en weetjes over de foto’s in kwestie… Het filmpje van deze maand komt er één van de volgende dagen aan!

Portretten mei 2016

Portretten mei 2016

Stay tuned!

Roeland

0
Reacties afgesloten