Noordkaap - Fotoverslag

Als tweede concert deze afgelopen week, na Kids with Buns, was Noordkaap aan de beurt. Ook hen zag ik al meermaals aan het werk, de laatste keer nog vorige zomer bij Beleuvenissen. Dat was toen extra speciaal, want Noordkaap op een volgeladen Oude Markt, dat leek wel heel erg hard op het Marktrock van weleer. Maar Noordkaap in mijn geliefde Depot? Dat was afgelopen donderdag een primeur. Niet alleen voor mij trouwens, want drummer Nico wist me te vertellen dat het op al die jaren effectief de eerste keer was, en hij kan het weten. Het is te zeggen: de show van afgelopen donderdag was de derde in een rij van vier uitverkochte shows in Het Depot, maar je snapt mijn punt. (Lees verder na de foto’s)

Pure nostalgie was het dus en ik was niet de enige die dat vond. De zaal stond bij de klassiekers, en dat zijn er wel wat, bijna in lichterlaaie en het dak ging er zowat af. Mijn persoonlijke favoriet, “Wat is kunst?”, ontbrak ook deze keer niet aan de setlist dus mijn avond was sowieso geslaagd. Op dat moment had ik de camera al opgeborgen dus kon ik, zoals een kleine duizend andere fans, gewoon meebrullen, één hand in de lucht en in de andere een pint. Concertbeleving zoals het hoort, qua. (Lees verder na de foto’s)

Extra punten voor Stijn voor het willen poseren voor de fotograaf van dienst net voor het concert! Ook dat deed hij trouwens, net zoals alles wat hij doet op het podium, met de ervaring van doorwinterd fotomodel, want veel input van mij was er niet nodig. Ook op dat vlak een verademing dus, waarvoor dank. (Lees verder na de foto’s)

Kortom, WEER een geslaagde depot-avond. Volgende op mijn programma: Willy Wartaal. Benieuwd!

C U Soon,

Roeland

Vorige
Vorige

Willy Wartaal

Volgende
Volgende

Kids with buns - Fotoverslag