Vive la fête - Fotoverslag

Het was even geleden, van begin januari om exact te zijn, dat ik nog een concert fotografeerde in Het Depot. Ik maakte intussen enkele zijsprongetjes naar Trix en AB waardoor ik enkele dingen moest missen in Het Depot. Maar deze Vive la fête wou ik niet aan mij voorbij laten gaan. Ik zag hen een tweetal jaar geleden ook al aan het werk op, als ik het me juist herinner, Beleuvenissen en toen zat de sfeer er dik in. (Lees verder onder de foto’s!)

Wie erbij was afgelopen zaterdag zal het met me eens zijn: Els Pynoo en co stelden ook deze keer niet teleur. Hun meeslepende electropop zette Het Depot van de eerste tot de laatste minuut op stelten. Om te fotograferen is dat niet altijd een zegen, want soms wordt het wat ellebogenwerk om een beetje ruimte te hebben (Het Depot voorziet nooit een photo-pit) tussen de springende en dansende fans. (Lees verder onder de foto’s)

Extra uitdaging bij dit concert was het nogal gretig gebruik van de rookmachine. Top voor sfeer en gezelligheid, maar verre van handig voor het focus-systeem van je camera. Niet alleen de broeierige danssfeer, maar ook de techniek zorgde dus even voor okselvijvers bij ondergetekende (en collega’s). (Lees verder onder de foto’s!)

Maar al bij al dus een meer dan geslaagde concert-avond alweer! Met extra dank aan band en tourmanagement voor de medewerking bij het snelle portretje vooraf!

C U soon,

Roel




Vorige
Vorige

The Germans - AB Club

Volgende
Volgende

Otomo Yoshihide - 30/01/24 - AB Club