De laatste tijd stond mijn agenda vol met herfstsessies:  spontane sessies met gezinnen en kinderen ergens in de natuur.  Mijn stapschoenen en dikke jas zitten onder de (modder)vlekken maar dat is geen probleem:  mijn archief zit intussen minstens even vol met spontane herfstsessies van heel wat kids en hun ouders.  Iedereen tevreden dus.  

Maar als de laatste blaadjes van de bomen vallen en het weer echt te guur wordt om nog gezellig buiten te spelen (en te fotograferen), wordt ook de focus van de fotosessies verlegd naar de studio.  Zeker met de kerstperiode voor de deur, merk ik dat er traditioneel meer vraag komt naar studiosessies.  Vaak is dat dan met het oog op leuke kerstkaartjes, maar dat hoeft niet noodzakelijk zo te zijn.  

Veel mensen geven bij Kerst graag een fotosessie cadeau, en dan wordt er vaak gekozen voor een cadeaucheque.  Op die manier heeft de persoon die de sessie ontvangt meteen ook inspraak in de invulling ervan:  stijl, locatie,…  Trouwens, ik mag dan wel graag studiosessies doen, met families en vooral met kleinere kinderen werk ik nog altijd liefst op een toffe locatie.  Dat is dan ook perfect mogelijk als je een cheque voor een fotosessie cadeau doet:  de sessie kan ingepland worden na de winter of in functie van het weer…

Trouwens, met de feestperiode voor de deur, heb ik meteen ook alle prijzen voor fotosessies verlaagd.  Zeker even de website checken zou ik zeggen…

Vond je dit artikel nuttig en wil je meer lezen?  Like dan zeker ook de 135mm facebookpagina (www.facebook.com/135mm.leuven), je vindt er geregeld nieuwe updates en nieuws, en links naar nieuwe artikels op deze blog.  Je kan ook inschrijven op de nieuwsbrief (http://eepurl.com/dkyVc9) om speciale aankondigingen en promo’s zeker niet te missen.

C U soon,

Roel