De zomer draait op volle toeren en dat hebben we geweten en vooral gevoeld.  Velen zoeken verkoeling op de meest onmogelijke en originele manieren.  Wij kunnen natuurlijk alle dagen cocktails drinken op een terras, maar daar zijn de peuters en kleuters uiteraard vet mee.  Ijsjes eten dan maar.  Maar dat is zo een gedoe, want het eindigt steevast met een set propere kleren voor peuter-lief en het dweilen van het hele huis.

Geen nood:  je kan dat ijsje ook gewoon in mijn studio komen eten!  Ook deze zomer kan je met peuter of kleuter nog steeds langskomen in de studio voor een ijsje, en vooral voor de bijhorende fotosessie van al dat gedruppel en gemors.  Een normale studiosessie kost 199€, maar voor een “ijsjes-shoot” betaal je slechts 150€.  Je krijgt daarvoor, naast het ijsje uiteraard, de fotosessie met een USB en een gepersonaliseerd doosje met 12 leuke printjes.

Reserveren kan gewoon met een mailtje naar info@135mm.be.  De zomer is voorbij voor je het weet, dus niet aarzelen is de boodschap!

Vond je dit artikel nuttig en wil je meer lezen?  Like dan zeker ook de 135mm facebookpagina (www.facebook.com/135mm.leuven), je vindt er geregeld nieuwe updates en nieuws, en links naar nieuwe artikels op deze blog.  Je kan ook inschrijven op de nieuwsbrief (http://eepurl.com/dkyVc9) om speciale aankondigingen en promo’s zeker niet te missen.

C U soon,

Roel