Er is één ding dat vrijwel iedereen doet in een koffiebar:  zijn / haar koffie fotograferen.  Vaak om die foto dan ook meteen op Instagram te zwieren.  Geloof me, ik spreek uit ervaring.  Een wekelijks bezoekje aan koffiebar Onan in Leuven behoort tot mijn vaste routine dus ik mag stellen dat ik het proefondervindelijk heb kunnen vaststellen.  Sterker nog:  ik doe dat zelf ook quasi altijd.  Een kleine bloemlezing van mijn koffiemomenten als fotocollage ter illustratie bij dit artikel.

Ik kan het niet exact definiëren, maar de vibe in een koffiebar, zeker op een weekdag, is dan ook geweldig.  Voor mij komt het aardig in de buurt van het vakantiegevoel dat we allemaal wel kennen, ook al duurt het bij het gemiddelde koffiebar-bezoek wat minder lang.  In ieder geval:  ik zet mijn wekelijkse traditie nog wel even verder.

Maar dat betekent niet dat ik er geen productief moment van kan maken.  Ik zou me, zoals heel veel anderen, met mijn laptop kunnen installeren aan een tafeltje en wat administratie van de baan kunnen krijgen.  Trendy en al.  Maar aanstaande vrijdag pak ik het wat origineler aan.

Nu vrijdag, in de voormiddag tussen 10u en 12u, ben ik beschikbaar bij Koffie Onan met mijn camera voor een cool en laid-back portret van iedereen die daar zin in heeft.  In ruil voor een koffie maak ik van jou een leuk portret.  Binnen of buiten, met of zonder koffie, dat zien we wel, zo lang het maar relaxed blijft om het korte vakantiegevoel niet te verprutsen.

Kortom:  heb je een kwartiertje tijd nu vrijdag voormiddag en heb je zin in een koffie met portret, kom dan zeker even langs!

Vond je dit artikel nuttig en wil je meer lezen?  Like dan zeker ook de 135mm facebookpagina (www.facebook.com/135mm.leuven), je vindt er geregeld nieuwe updates en nieuws, en links naar nieuwe artikels op deze blog.  Je kan ook inschrijven op de nieuwsbrief (http://eepurl.com/dkyVc9) om speciale aankondigingen en promo’s zeker niet te missen.

C U soon,

Roel