Een nieuwe week, dat betekent een nieuw blog-artikel online.  Een nieuwe maand, dat betekent een nieuwe invulling voor de flash-sales!  Je weet wel: de laatste maandag van elke maand kan je interessante fotosessies scoren aan nog interessantere voorwaarden!  Maar hoewel die traditie pas vorige maand werd ingevoerd, wijk ik al meteen af van het gegeven.

Want de laatste maandag van de maand is deze maand ook effectief 31 december.  Met de overgang van oud naar nieuw vermoed ik dat iedereen het te druk zal hebben met het voorbereiden van alle festiviteiten om er ook nog een fotosessie bij te plannen.  Daarom laat ik deze maand de flash-sale (daar moet ik trouwens dringend een andere naam voor verzinnen)  doorgaan op vrijdag 28/12.  Voor wie?  Zes december lijkt me de perfecte gelegenheid om er nog eens kindersessies van te maken.

Concreet dus:  vrijdag 28/12 geef ik twee studiosessies weg aan 120€ incl. BTW (normaal kosten die 149€ of zelfs 199€ buiten de feestperiode).  Deze sessies zijn gereserveerd voor één of twee kinderen per sessie.  De perfecte gelegenheid dus om de kroost op de gevoelige plaat te laten vereeuwigen!  Reserveren kan zoals altijd gewoon met een mailtje naar info@135mm.be.  Remember:  weg is weg, en er zijn maar twee sessies beschikbaar.  You do the math…

Had je al andere plannen op 28/12?  Geen nood:  elke laatste maandag van de maand doe ik een dergelijke actie, dus hou alvast maandag 28/01 vrij in je agenda, just in case…  De aankondiging met alle details vind je altijd hier op mijn blog of op mijn facebookpagina.  Maar uiteraard hoef je niet te wachten tot dan om een sessie in te plannen:  momenteel krijg je sowieso al kortingen op alle fotosessies.  Zeker het bekijken waard dus…

Vond je dit artikel nuttig en wil je meer lezen?  Like dan zeker ook de 135mm facebookpagina (www.facebook.com/135mm.leuven), je vindt er geregeld nieuwe updates en nieuws, en links naar nieuwe artikels op deze blog.  Je kan ook inschrijven op de nieuwsbrief (http://eepurl.com/dkyVc9) om speciale aankondigingen en promo’s zeker niet te missen.

C U soon,

Roel