Ondanks het feit dat ik liever fotografeer bij stralend zonnig weer, vind ik het ook niet erg om af en toe in de gietende regen te staan.  Getuige daarvan zijn de herfstsessies:  fotosessies in park of bos die doorgaan ongeacht het weer.  Schijnt de zon, dan zoveel te beter.  Maar regent het, dan maken we er ook het beste van en krijg je net zo goed sfeervolle herfstfoto’s.  Ideaal dus voor gezinnen en kinderen:  dan komen die laatsten ook nog eens buiten…

Dit is nog maar het tweede jaar op rij dat ik deze herfstsessies organiseer, maar ik had niet verwacht dat ze zo succesvol zouden worden.  Blijkbaar ben ik dus niet de enige die zich niet laat afschrikken door een kans op slecht weer.  Al een heel aantal gezinnen reserveerden hun sessie voor oktober.  De stand van zaken is dan ook eenvoudig:  alle weekends in oktober zitten helemaal vol.

Maar geen paniek:  ook in november is het nog herfst dus we gaan gewoon verder met de sessies.  Omdat ik erop gok dat de herfstkleuren nog altijd op hun mooist zijn tijdens het eerste weekend van november, verleng ik de kortingsactie ook nog voor dat weekend.  Concreet dus:  reserveer nu nog je fotosessie op 3 of 4 november, en je krijgt nog altijd het gereduceerd tarief van 150€.  Voor wie het niet helemaal beseft:  normaal betaal je 299€ voor dezelfde fotosessie.  Buitenkansje dus. Na de fotosessie krijg je een USB met foto’s en een ubercool, gepersonaliseerd doosje met prints.

Nog altijd aan het lezen?  Fout!!!  Je moest NU aan het mailen zijn naar info@135mm.be om je plaatsje te reserveren want het zijn nu echt de laatste beschikbare sessies…

Vond je dit artikel nuttig en wil je meer lezen?  Like dan zeker ook de 135mm facebookpagina (www.facebook.com/135mm.leuven), je vindt er geregeld nieuwe updates en nieuws, en links naar nieuwe artikels op deze blog.  Je kan ook inschrijven op de nieuwsbrief (http://eepurl.com/dkyVc9) om speciale aankondigingen en promo’s zeker niet te missen.

C U soon,

Roel