Heb je het gemerkt?  Vorige week was er geen blog!  Ik zat voor enkele dagen in Luxemburg en hoewel ik een artikel voorbereid had, kwam het er gewoon niet van om in mijn hotelkamer aan het werk te gaan.  Bij deze neem ik de draad dus weer op en zijn we weer vertrokken voor blogjes op dinsdag...

Vandaag een overzichtje van enkele foto's uit een recente familiesessie.  Toen het eerste mailtje van deze familie toekwam wist ik al meteen dat dit een toffe sessie zou worden.  Dit gezin stond namelijk op het punt om te gaan verhuizen, en ze wilden nog één fotosessie op het oude adres.  Het leek ons dus meer dan gepast om alle gezinsleden nog één laatste keer vast te leggen op zijn of haar favoriete plek in of rond het huis.

Het is wel zo dat ik bij elke gezins-fotoshoot het maximum uit de locatie probeer te halen, maar dankzij de insteek hier heb ik toch enkele portretten gemaakt op voor mij minder typische plekjes.  Zo is de inkomhal niet meteen de meest standaard plek voor een portret:  vaak te klein, te weinig licht,...  Maar in dit geval, dankzij de kindertekeningen tegen de muur, werd zelfs deze ruimte benut.  Met de hulp van een extra lichtje weliswaar, maar zoiets heet "plan trekken".  

Het lichtovergoten bureau op de zolderverdieping was op technisch vlak wat makkelijker, maar mocht zeker ook niet ontbreken...  Net zoals de tuin met de trampoline, de favoriete boom, het leeshoekje bij het raam in de keuken,...  Kortom:  wat mij betreft een concept dat zeker voor herhaling vatbaar is.  Verhuisplannen?  I'm your man...

Vond je dit artikel nuttig en wil je meer lezen?  Like dan zeker ook de 135mm facebookpagina (www.facebook.com/135mm.leuven), je vindt er geregeld nieuwe updates en nieuws, en links naar nieuwe artikels op deze blog.  Je kan ook inschrijven op de nieuwsbrief (http://eepurl.com/dkyVc9) om speciale aankondigingen en promo’s zeker niet te missen.

C U Soon,

Roel