Fotoshoot cadeau

Fotoshoot cadeau


Op zoek naar een origineel cadeau?  Geef een fotoshoot cadeau! Echt elke gelegenheid is perfect om een leuke fotosessie cadeau te geven:  verjaardag, communie, moederdag of vaderdag,…  Met een cadeaucheque voor een fotosessie kan je echt niks fout doen.  De sessies gaan door in of rond Leuven, maar ook andere locaties zijn zeker bespreekbaar.  Stuur zeker even aan mailtje voor meer info over mogelijke locaties en beschikbaarheid!


Invulling


Jij kiest gewoon welke fotosessie je wil schenken, de ontvanger kan de sessie dan invullen naar eigen smaak en idee.  De fotosessie kan doorgaan op locatie of in de studio, volgens een vooraf te bespreken stijl of idee,… Alles is mogelijk dus.  Eén ding is zeker: je schenkt niet alleen toffe foto’s, maar ook een superleuke ervaring dankzij de laid-back, rock’n roll aanpak tijdens de fotosessie zelf.  Succes verzekerd!


Prijs


Bij de aanschaf van een cadeaucheque kies je gewoon welke sessie je wil cadeau doen.  Een Minishoot kan al voor 199€, maar je vindt alle opties op de servicepagina over portretfotografie.  Neem wel op tijd contact op zodat de cadeaucheque nog op tijd in je brievenbus belandt.  Tenzij je die liever komt ophalen in de studio in Leuven uiteraard.  Altijd welkom!

Tot binnenkort!

Roeland