Nog een dikke week en het is zover, dan kan je komen binnenkijken in de fotostudio.  Ik heb het bewust niet meer over de "nieuwe fotostudio" want die is intussen al een jaar in gebruik.  Maar die eerste verjaardag is de perfecte gelegenheid om even de deuren open te zetten voor iedereen.  We doen dit niet groots, maar wel in stijl.  Net zoals de studio zelf met andere woorden.  Ik zorg voor drank en een streepje muziek, hopelijk doet de zon ook haar deel want er is meer!

Want je kan niet alleen even komen binnen kijken in studio en kantoor, maar ik maak ook van de gelegenheid gebruik om mijn voorraard communie- en bedankkaartjes, kadertjes en albums van de hand te doen aan mini-prijzen. Met andere woorden:  wie een communikant te vieren heeft noteert ook best zondag 25 maart (tussen 13u30 en 17u30) in zijn agenda want dan zijn er koopjes te doen!  In ware garage-sale-stijl, lees: buiten voor de deur, heb je de kaartjes voor het uitkiezen.  

Kortom, ik hoop er op zondag 25 maart een leuke namiddag van te kunnen maken samen met jullie.  Be there dudes and dudettes!

Roel