Min of meer een jaar geleden gebeurden er twee dingen:  ik liep een sport-blessure op (die later zou uitmonden in een gebroken been) en ik kondigde een nieuw initiatief in de studio aan.  Eén van die twee ga ik herhalen, raad eens wat?

Inderdaad:  voor een gebroken been bedank ik vriendelijk dit jaar (hoop ik), maar die ijsjes-shoots doen we gewoon opnieuw, deze keer normaal gezien WEL een hele zomer lang.  Voor wie het zich niet meer voor de geest kan halen, het concept is redelijk eenvoudig.  Je komt naar de studio met je peuter of kleuter, die zich hier dan helemaal kan laten gaan met een ijsje. Of eender welke andere snack waarvan je thuis al een paniekaanval krijgt bij het idee van al dat geklieder alleen al...  Dat ik heel de sticky business fotografeer van begin tot eind spreekt voor zich.  Ik zou dus durven spreken van een win-win-situatie:  zoon- of dochterlief krijgt dat lang verwachtte ijsje, jij hoeft de woonkamer niet te dweilen nadien en geen extra was te draaien EN je gaat ook nog naar huis met een originele fotoreeks op de koop toe.

Je betaalt voor deze leuke sessie 150€, dus 50€ minder dan normaal voor een vergelijkbare studiosessie.  Nadien krijg je de foto's op USB (voor op beeldscherm en internet) en een uber-cool gepersonaliseerd doosje met 12 retro-stijl printjes als herinnering aan de smulpartij.

Reserveren kan, zoals gewoonlijk, per mail naar info@135mm.be.  

Vond je dit artikel nuttig en wil je meer lezen?  Like dan zeker ook de 135mm facebookpagina (www.facebook.com/135mm.leuven), je vindt er geregeld nieuwe updates en nieuws, en links naar nieuwe artikels op deze blog.  Je kan ook inschrijven op de nieuwsbrief (http://eepurl.com/dkyVc9) om speciale aankondigingen en promo’s zeker niet te missen.

C U soon,

Roel