Ik heb mezelf nooit beschouwd als een “influencer”.  Ik doe mijn ding zonder daar verder veel bij na te denken.  Maar als ondernemer de dag van vandaag horen sociale media nu eenmaal bij je dagelijkse bezigheden, en echt erg vind ik dat ook niet.  Hoewel ik mijn Facebookpagina en Instagram zo relevant mogelijk probeer te houden, is het ook wel zo dat die kanalen uitermate geschikt zijn voor een wat meer persoonlijke toets.  Portretfoto’s zijn natuurlijk mijn core-business en nemen dus een prominente plaats in bij al mijn communicatie, maar sociale media zijn ideaal voor een meer persoonlijke insteek.  Daarom vind je op mijn Instagram-profiel ook geregeld foto’s over mijn wekelijkse koffie bij Koffie Onan of de citytripjes met het gezin om maar  een paar voorbeelden te noemen.

Verder weten mijn volgers ook al langer dan vandaag dat ik een boontje heb voor hometown Leuven.  Hoewel ik hier zelf ingeweken ben, na meer dan twintig jaar in DE studentenstad van België (de rest is fietsen-parking) wil ik hier nooit meer weg.  Die voorliefde voor mijn stad probeer ik ook in mijn werk te leggen:  niks zo leuk als op stap gaan met een klant rond de vaartkom voor een portretsessie met extra rock’n roll-allures.

Je zal die mix van portretwerk en de “urban-leuven-lifestyle” zeker nog meer gaan tegenkomen op mijn sociale media, want ik werk met plezier mee aan het “City Influence”-project.  Niet alleen vanuit mijn voorliefde voor Leuven en sociale media, maar vooral omdat ik heilig geloof in de kracht van samenwerking tussen ondernemers en creatievelingen.  Via het City Influence-platform worden lokale handelaars en influencers met elkaar in contact gebracht voor een samenwerking.  En wie kan daar nu iets op tegen hebben?

Kortom, je mag je dus zeker verwachten aan een gezonde dosis lifestyle-fotografie binnenkort, vooral op mijn sociale media dus.  Maar geen paniek:  mijn focus blijft wel op portretfotografie liggen, dus ook die zal nog geregeld de revue passeren.  Boeiende tijden dus.  Spring tenslotte zeker even naar Instagram en Facebook om me ook daar te volgen moest dat nog niet het geval zijn...

Vond je dit artikel nuttig en wil je meer lezen?  Like dan zeker ook de 135mm facebookpagina (www.facebook.com/135mm.leuven), je vindt er geregeld nieuwe updates en nieuws, en links naar nieuwe artikels op deze blog.  Je kan ook inschrijven op de nieuwsbrief (http://eepurl.com/dkyVc9) om speciale aankondigingen en promo’s zeker niet te missen.

C U soon,

Roel