Communiekaartjes en aanverwanten zijn verre van mijn specialiteit, maar desondanks verzamel je als portretfotograaf door de jaren heen toch een voorraadje aan kaartjes, boekjes en albums.  Je kent dat wel:  een klant vraagt om 20 kaartjes maar de leverancier levert slechts per honderd stuks.  Idem met boekjes en kadertjes: niet altijd mijn favoriete producten maar toch zit hier intussen een hele kast vol.

Vorig jaar, bij de oplevering en inrichting van de studio, werd ik me nog eens pijnlijk bewust van die voorraad spullen. De kast in mijn kantoor zat toen al vol met spullen waarvan ik vrees dat ze er tot het einde der tijden zullen zitten.  Maar dit jaar pak ik dat probleem aan.  Ik zoek alvast de fluo aankondigingen, want jawel hoor: tijd voor een echte garage-sale.  Hoewel in dit geval de term "kast-sale" toepasselijker is.  Maar dat bekt niet zo lekker...

Hoe dan ook, binnenkort organiseer ik een grote uitverkoop van alle kaartjes en kadertjes die nog in mijn kast liggen.  Iedereen die dit jaar een communicant in huis heeft, noteert dus best alvast zondag 25 maart in zijn / haar agenda.  De nieuwe oprit hier is weerbestendig want gedeeltelijk overdekt, dus geen enkele reden om niet even langs te komen op zoek naar een koopje!  De details volgen binnenkort, maar wie de gedetailleerde aankondiging niet wil missen schrijft zich best even in op de nieuwsbrief (dat kan via de link rechts op elke pagina van deze site, eerst even klikken op "top" en dan zie je de link wel verschijnen).

Wat ik wel alvast kan meegeven, is dat ik deze garage-sale / kast-sale ga koppelen aan een mini-opendeur van de studio.  Lees:  de bubbels staan nu al koud.  Allen hierheen dus op 25 maart!

Wordt vervolgd!

Roel