Ik keek er al weken naar uit:  de "garage-sale / opendeur" hier in en aan de studio gisteren.  Weken geleden begon het als een idee om mijn voorraad kaartjes, albums en kadertjes wat uit te dunnen.  Mijn kasten puilden uit van dat spul dus het werd hoog tijd voor een lenteschoonmaak.  Althans dat dacht ik.  Want naarmate ik effectief aan de slag ging met die schoonmaak, bekromp me het gevoel dat die "geweldige voorraad" in alle eerlijkheid dik tegen viel.  Waarschijnlijk had ik me de berg veel groter voorgesteld omdat ik hem al meermaals heb verhuisd:  naar een ander adres of gewoon naar een andere doos of kast.  Hoe dan ook, ik realiseerde me dat het aanbod net iets te mager was om het als full-blown stockverkoop te slijten.

Gelukkig was er nog een andere gelegenheid ongevierd gebleven tot nu toe:  de nieuwe studio!  Die is weliswaar al een jaar in gebruik, maar nu ook de oprit en voortuin in orde zijn, was dit ook de geknipte gelegenheid voor een plechtige inhuldiging.  In het geval van ondergetekende vrij te interpreteren als:  pintjes drinken en een eind weg zeveren.  In ieder geval:  de garage-sale-slash-open-deur was een feit, hoewel het er nog even heel erg om gespannen heeft.  Want op donderdag werd ik geveld door een stevige (buik)griep.  Rillen van de koorst, misselijk, spierpijn, hoofdpijn,... The whole shabang of wat had je gedacht.  Het woord "uitstellen" is meermaals door mijn hoofd gespookt kan ik je vertellen.

Maar dat is buiten Liesbeth gerekend:  die bekleedt hier vanaf nu de functie van "Event-manager" want dankzij haar hulp kon ik me focussen op ziek zijn (en vooral "beter worden").  Dat lukte dan ook net:  ik stond zondag nog wat suf op, maar mits een voorraadje Dafalgan en Ibuprofen was er tegen de vroege namiddag geen vuiltje meer aan de, overigens stralend blauwe, lucht.  Want ook het weer werkte mee, de partytent die mijn event-manager had voorzien kon veilig opgeborgen blijven in de garage, we konden genieten van een heerlijk lente-zonnetje.

Kortom:  wie er niet bij was had ongelijk, want al zeg ik het zelf, het was best een gezellige namiddag.  Ik heb eindelijk kunnen kennismaken met enkele "nieuwe" buren en daarnaast waren er uiteraard ook heel wat bekende gezichten.  Zo veel gezichten trouwens, dat heel het "uitverkoop"-gedeelte redelijk op de achtergrond bleef.  Veel te druk met de studio tonen aan iedereen.  En met pintjes drinken uiteraard, hoewel daar, (buik)griep-gewijs, nog wel enige voorzichtigheid geboden was...

Dikke merci aan alle aanwezigen, en extra dikke merci aan Liesbeth voor de steun!  Wil je meer foto's bekijken, spring dan even naar de Facebookpagina!  Fotocredits, net als alle andere credits dus, ook grotendeels aan Liesbeth...

Vond je dit artikel nuttig en wil je meer lezen?  Like dan zeker ook de 135mm facebookpagina (www.facebook.com/135mm.leuven), je vindt er geregeld nieuwe updates en nieuws, en links naar nieuwe artikels op deze blog.  Je kan ook inschrijven op de nieuwsbrief (http://eepurl.com/dkyVc9) om speciale aankondigingen en promo’s zeker niet te missen.

C U soon,

Roel