Vorige week ging mijn oproep wat verloren, maar deze week doe ik het opnieuw.  Ook nu vrijdag zak ik voor mijn wekelijkse koffie of latte af naar Koffie Onan in de Parijsstraat in Leuven.  Opnieuw zou ik mijn laptop kunnen meenemen om wat administratief werk van de baan te krijgen, maar ook al zie je er dan hip en trendy uit:  daar heb ik zelden zin in.

Maar om toch iets productiefs te doen op die laid-back vrijdag voormiddag, neem ik wel mijn fototoestel mee.  Het opzet is mega-eenvoudig:  spring even binnen bij Onan en ik maak je on the fly een cool portretje.  Binnen of buiten, met of zonder koffie in beeld:  dat bekijken we wel en hangt af van de inspiratie van het moment. Maar in no time zorg ik voor een up to date profielfoto voor je sociale media.  Om maar iets te zeggen. In mijn 365 Faces project vind je meer dan voorbeelden genoeg van wat er kan op enkele minuutjes.  Je vindt me bij Onan altijd wel tussen 10u en 11u op vrijdag, maar uiteraard kan je me altijd even een berichtje sturen om zeker te zijn, een DM via Instagram werkt altijd...

Voor alle duidelijkheid:  dit valt wat mij betreft onder de noemer “vrij werk” en is dus gratis.  Al is zo een iced coffee bij dit weer natuurlijk moeilijk af te slaan.  Hint hint….

Vond je dit artikel nuttig en wil je meer lezen?  Like dan zeker ook de 135mm facebookpagina (www.facebook.com/135mm.leuven), je vindt er geregeld nieuwe updates en nieuws, en links naar nieuwe artikels op deze blog.  Je kan ook inschrijven op de nieuwsbrief (http://eepurl.com/dkyVc9) om speciale aankondigingen en promo’s zeker niet te missen.

C U soon,

Roel