Het is lang geleden maar het moest er nog eens ooit van komen:  te weinig tijd voor veel tekst.  Net voor de Open deur / Garage sale vorig weekend werd ik geveld door een stevige griep, en daarna was het achter mijn agenda hollen geblazen.  Sommige opdrachten bleven net enkele dagen langer liggen, er kwamen nieuwe afspraken bij,... Kortom:  de na-griepse chaos in mijn agenda is jammer genoeg nog niet hersteld.

Maar ik wou jullie toch bijgaande portretten van Willem niet langer ontzeggen.  Ergens eind vorige jaar, najaar 2017 dus, deed ik een oproep naar modellen die even wilden poseren in de studio om wat belichtingsopstellingen te testen.  Opnieuw door mijn agenda werd de sessie met Willem steeds opnieuw uitgesteld, waardoor ook de bedoeling ervan intussen veranderd was.  Maar daarover later meer.  

Vorige week hadden we dan eindelijk een match in onze agenda's waardoor de sessie eindelijk kon doorgaan.  Bij deze kan ik je ook alvast vertellen dat je Willem zeker nog zal terugzien in mijn werk gedurende de volgende weken.  Maar ook daarover binnenkort meer!  Weinig tijd, remember?

Vond je dit artikel nuttig en wil je meer lezen?  Like dan zeker ook de 135mm facebookpagina (www.facebook.com/135mm.leuven), je vindt er geregeld nieuwe updates en nieuws, en links naar nieuwe artikels op deze blog.  Je kan ook inschrijven op de nieuwsbrief (http://eepurl.com/dkyVc9) om speciale aankondigingen en promo’s zeker niet te missen.

C U soon,

Roel