Hydrogen Sea - Fotoverslag

Ik weet niet of het al was opgevallen, maar het aantal concerten op mijn agenda is wat geminderd de laatste weken. Dat is deels toeval en deels omdat mijn focus sterk ligt bij mijn cursussen fotografie. Maar als het enigszins kan probeer ik toch hier en daar een concertje mee te pikken. Gisteren passeerde ik nog eens in Het Depot voor het concert van Hydrogen Sea met Plush Baby als support act. (Lees verder onder de foto’s)

Ik was niet echt voorbereid en wist dus niet echt wat ik mocht verwachten. En dat zijn voor mij meestal de beste concerten: onbevangen en zonder vooroordelen gaan kijken en luisteren en alles gewoon op me af laten komen. Ook praktisch gezien waren het mijn favoriete omstandigheden: box-opstelling in de zaal, dat betekent dat slechts de helft van de zaal beschikbaar is. Daarbij was het concert ook niet uitverkocht. Jammer voor de bands, maar voor mij betekent dat: een zee van ruimte ter beschikking om vanuit verschillende standpunten te fotograferen. Of nog: tijd en plaats genoeg om wat te experimenteren. (Lees verder onder de foto’s)

De jurk met veel blingbling van Birsen Uçar was trouwens een extra godsgeschenk: in combinatie met een “sterfilter” die al een tijdje in mijn fototas rondzwerfde leverde dat extra leuke plaatjes op. Althans, dat vind ik maar laat vooral zelf weten wat jij ervan vindt! (Lees verder onder de foto’s)

Support act “Plush Baby”

Met andere woorden: top avondje zoals zo vaak!

Tot snel,

Roeland

Vorige
Vorige

Snelcursus Fotografie voor beginners!

Volgende
Volgende

Straatfotografie (in Leuven)