Straatfotografie (in Leuven)

Straatfotografie is al lang iets waar ik tussendoor mee bezig ben: op vakantie, citytrips of tijdens de praktijklessen van mijn cursussen fotografie. Sinds kort (binnenkort eigenlijk) is er zelfs een workshop straatfotografie voor de geïnteresseerden. Vroeger zette ik op mijn website ook een gallery met straatfotografie, maar ik hou mijn site tegenwoordig liever zo overzichtelijk mogelijk en zet nu enkel "relevante" dingen online. (Lees verder onder de foto’s)

Wat wel nieuw is: je vindt nu wel straatfotografie terug in mijn webshop! Voor mensen met een liefde voor straatfotografie uit Leuven zijn er twee sets met postkaartjes beschikbaar, een in zwartwit en een met kleurfoto's, van mijn peroonlijke all-time favourite Leuvense straatfoto's van de afgelopen jaren. Je kan die technisch gezien ook effectief als postkaart gebruiken, maar ze staan minstens even goed tegen je eigen muur, op je bureau of tegen de deur van je frigo... (Lees verder onder de foto’s)

Hoewel het geen "limited editions" zijn, zijn er voorlopig slechts 10 sets van elk beschikbaar. Ook voor de fans van Parijs (en andere steden) komt er binnenkort iets nieuws, maar daarover later meer. Ik ben trouwens al even bezig met wat wijzigingen in mijn webshop. Vroeger kon je daar alleen terecht voor “Limited Edition prints” van concerten, maar sinds kort bied ik gewone prints aan: leuk dus voor iedereen die gewoon een leuke print wil van zijn of haar favoriete concert. Ik zorg zo snel mogelijk dat het aanbod wat groter wordt dan wat er nu online staat, maar laat vooral weten wat je ervan denkt!

C U Soon,

Roel

Vorige
Vorige

Hydrogen Sea - Fotoverslag

Volgende
Volgende

Meau