Meau

Deze week was nog eens een concert-vrije week want ik had net iets te veel om mijn hoofd. Ik ben weer een basiscursus fotografie gestart, heb een volgende editie ingepland (hint hint) en ben daarnaast volop bezig met de voorbereidingen van mijn expo (hint hint hint). Jawel: mijn expo! Hou wat dat betreft alvast het laatste weekend van mei en (of) het eerste van juni vrij… (Lees verder onder de foto’s)

Maar verder gebruik ik het gebrek aan concerten deze week met plezier om jullie alsnog mijn foto’s te tonen van het concert van Meau, vorige week in Het Depot. Omringd door negenhonderd enthousiaste tieners was ik getuige van één van de twee uitverkochte shows. Muzikaal niet helemaal mijn ding, maar laat ons eerlijk zijn en toegeven dat het best ok was. (Lees verder onder de foto’s)

Op fotografisch vlak was het zoals elke uitverkochte show een beetje een uitdaging: weinig bewegingsvrijheid, met minder afwisseling in camerastandpunt als resultaat. Maar verder laat ik het aan jullie over om te oordelen of de foto’s de sfeer van het moment weerspiegelen. Laat maar weten!

C U soon,

Roel

Vorige
Vorige

Straatfotografie (in Leuven)

Volgende
Volgende

Productfotografie