Productfotografie

De focus ligt hier de laatste tijd nogal hard op concertfotografie. Er zijn heel wat (foto)verslagen de revue gepasseerd, met tussendoor wat cursus-nieuws en hier en daar een portret-update. Sinds de update van mijn website stond er zelfs geen productfotografie meer online. Ik vond dat een “stijlbreuk” in mijn portfolio, maar ik snap ook wel dat dit niet de beste aanpak is. Je moet tonen wat je kan en wil doen… (Lees verder na de foto)

Ik heb dus even de tijd genomen om terug een klein portfolio productfotografie en packshots samen te zoeken en online te zetten. Het is een kleine greep uit een gigantisch archief, maar wel voldoende lijkt me om een indruk te geven van wat ik doe in productfotografie.

Meer info over productfotografie stond al even online en blijft dus ook ongewijzigd. Daarnaast blijven ook de “abonnementen fotografie” beschikbaar. Die zijn specifiek voor ondernemers en mensen die op vaste momenten nieuwe foto’s en video nodig hebben. Typisch is dat dan bijvoorbeeld maandelijks enkele uren om zeker te zijn dat er up to date en relevant beeldmateriaal is voor sociale media, want welke ondernemer heeft DAAR tijd voor, right? (Lees verder na de foto)

Om maar te zeggen: het is niet omdat ik nogal enthousiast schrijf over citytrips en concerten, dat het standaard aanbod verdwenen is. Het is maar dat je het weet…

C U soon,

Roel

Vorige
Vorige

Meau

Volgende
Volgende

Parijs met de analoge camera