Portland - Fotoverslag

“Het Depot is altijd een beetje thuiskomen.” Dat waren de woorden van Jente tijdens de eerste van drie uitverkochte shows die Portland komt spelen in Leuven. Maar ook voor mij is een show van Portland thuiskomen. Ik voel me uiteraard al meer dan thuis in Het Depot, maar met de crew van Portland voelt die thuis ook nog eens aan alsof heel de familie op bezoek is en dat is een heerlijk warm gevoel. (Lees verder na de foto’s)

Jente stond al enkele keren eerder voor mijn lens want Portland begon ooit als “Artist in Residence” in het Depot. Gitarist Sebastian was ooit mijn gitaarleraar en ik alleen maar zeggen dat de man een engelengeduld heeft. Maar ook dat we enorm gelachen hebben in die wekelijkse gitaarles. Ik heb gelukkig meer verstand van fotograferen en dat zegt alles over mijn gitaar-talent en niks over mijn fotografie-skills, maar het was een heerlijke tijd! (Lees verder na de foto’s)

Maar ook de “Portland-huisfotograaf”, Margit, verdient een shoutout! Zij reist mee met de band als tourfotograaf en ze doet dat ontwapenend goed. Bij sommige fotografen heerst er spanning als ze het gevoel krijgen dat er concurrentie dreigt, maar Margit is de verpersoonlijking van chill en vriendelijkheid. Hoewel we meestal weinig tijd hebben om te socializen is dat steevast jammer, want altijd een blij weerzien en heerlijk om elkaars werk de dag nadien te zien verschijnen overal. Het pinten drinken aan de toog met de vrijwilligers was zoals zo vaak ook deze keer een leuke afsluiter van de avond. (Lees verder na de foto)

Kortom, ik hoef niet verder uit te leggen dat ik enorm genoten heb van dit concert en het weerzien met Portland.

Tot snel, dudes en dudettes!

Roeland

Vorige
Vorige

Prints en artwork

Volgende
Volgende

Portret An - Expo “Stories”