Atelier in Beeld

Dit voorjaar staat er weer veel te gebeuren. Dat er een expo aankomt wist je intussen misschien al, maar eerst is er nog iets anders… (Lees verder onder de foto!)

Net zoals vorig jaar doe ik ook dit jaar mee aan Atelier in Beeld. Tal van kunstenaars stellen op 4 en / of 5 mei hun atelier of studio open voor het grote publiek en in Herent ben ik daar één van!

Op Zondag 5 mei van 11u tot 18u kan je in mijn loft in Herent komen kijken naar heel wat recent fotowerk. Dat is uiteraard ook het uitgelezen moment om alle info te komen vergaren over cursussen en workshops. Last but not least zorg ik ook dat er een portret-setup klaar staat, dus wie wil krijgt een leuk karakterportret dat voor je ogen wordt afgewerkt, van in de camera tot het het typische zwartwit portret waar ik zo gek op ben… (Lees verder onder de foto!)

Als je dan toch op pad bent: ook Hanne zet die dag haar deuren open. Ook bij haar kan je nieuwe werken gaan ontdekken en wie weet zie je haar live aan het werk!

Kortom: reden genoeg om uit je luie stoel te komen en af te zakken naar Herent! Rijweg 91b en Roeselveld 25 zijn the places to be…

Tot dan!

Roeland

Vorige
Vorige

Expo “Stories”

Volgende
Volgende

Prints en artwork