Expo “Stories”

Binnenkort geef ik in Leuven mijn eerste expo. Het laatste weekend van mei (24, 25 en 26 mei) en het eerste weekend van juni (1 en 2 juni) toon ik in Expo 39 aan de Vaartkom in Leuven een mix van concert- en portretfotografie. Als huisfotograaf in Het Depot fotografeerde ik de laatste jaren, ondanks een zware Corona-periode, ettelijke shows en concerten waar ik graag enkele hoogtepunten van toon. Ik neem je niet alleen mee front- en backstage om je enkele momenten te laten mee beleven die je als publiek nooit te zien krijgt, maar ik toon ook enkele portretten die ik gaandeweg maakte van medewerkers en vrijwilligers voor en achter de schermen. Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal en dat inspireerde me om een nog steeds groeiende reeks karakterportretten te maken. (Lees verder onder de foto)

Compact Disk Dummies

Iedereen is welkom op de vernissage op vrijdag 24 mei van 20u tot 23u waar de expo geopend wordt met een drankje erbij. Ben je zeker dat je naar de vernissage komt? Geef dan voor de zekerheid een seintje zodat ik een idee heb van de te verwachten opkomst, maar iedereen blijft zeker welkom! Verder kan je tijdens de twee weekends rustig bijna vijftig foto’s komen bekijken van allerhande concerten, artiesten en medewerkers. Daarnaast voorzie ik een aanvullende reeks van kleinere foto’s voor meer context en omdat een definitieve selectie maken nu eenmaal veel te moeilijk was. Als kers op de taart geef ik een magazine uit in heel beperkte oplage: alle getoonde beelden zijn erin opgenomen met de bijhorende verhalen. Dit magazine dient als leidraad doorheen de expo, maar kan vrijblijvend aangekocht worden. Ik weet uit ervaring dat dit echte hebbedingetjes zijn, dus binnenkort start ik alvast een pre-order. Hou dit artikel dus in de gaten voor een update daarover! (Lees verder onder de foto’s)

Er rest je verder maar één ding te doen: noteer in je agenda 24 tem 26 mei en 1 tot 2 juni en zorg dat je deze expo niet mist!

Tot dan,

Roeland

Vorige
Vorige

Kim Wilde - Fotoverslag

Volgende
Volgende

Atelier in Beeld